Ceai negru AHMAD TEA SPECIAL BLEND 500g

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=f1ea61b6c&redirect_to=https%253A//www.roadelepamantului.ro/

Ceaiul negru Ahmad Tea Special Blend este este un amestec de cea mai buna calitate ales dintre ceai negru Ceylon cu o aroma de flori de portocali.

Familiarizarea cu ceaiul negru Ahmad Tea Special Blend

Ceaiul negru Ahmad Tea Special Blend face parte din gama celebra de ceaiuri produse de cea mai veche companie de familie, producatoare de ceai, din Marea Britanie – Ahmad Tea Ltd. Acestia au reusit sa faca din ceai una dintre cele mai populare băuturi din Occident, adăugând propria lor „formulă” de a bea ceaiul perfect. 

În ciuda faptului că astăzi ceaiul este cultivat în mai mult de treizeci de țări, compania Ahmad Tea foloseste în amestecurile sale de ceai negru doar cele mai bune soiuri din Sri Lanka, India și Kenya. Pentru a prepara ceai negru, frunzele sunt culese si lasate sa se oxideze prin expunerea la aer. Pe urma frunzele sunt incalzite, uscate si maruntite. Prin procesul de oxidare, frunzele capata o culoare maronie, iar aroma lor se intensifica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: