Ceai negru cu cardamon AHMAD TEA 500g

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=f1ea61b6c&redirect_to=https%253A//www.roadelepamantului.ro/

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea este este un amestec de cea mai buna calitate ales dintre ceai negru Ceylon cu o aroma subtila de cardamon.

Familiarizarea cu ceaiul negru cu cardamon AHMAD TEA 

Ceaiul negru cu cardamon Ahmad Tea face parte din gama celebra de ceaiuri produse de cea mai veche companie de familie, producatoare de ceai, din Marea Britanie – Ahmad Tea Ltd. Acestia au reusit sa faca din ceai una dintre cele mai populare băuturi din Occident, adăugând propria lor „formulă” de a bea ceaiul perfect. 

În ciuda faptului că astăzi ceaiul este cultivat în mai mult de treizeci de țări, compania Ahmad Tea foloseste în amestecurile sale de ceai negru doar cele mai bune soiuri din Sri Lanka, India și Kenya. Pentru a prepara ceai negru, frunzele sunt culese si lasate sa se oxideze prin expunerea la aer. Pe urma frunzele sunt incalzite, uscate si maruntite. Prin procesul de oxidare, frunzele capata o culoare maronie, iar aroma lor se intensifica.

O alta substanta care se regaseste din belsug in ceaiul negru este teina, care are gust si proprietati similare cu cele ale cafeinei. Teina excita nervii si este un diuretic natural.

Exista o serie de beneficii pentru sanatate legate de consumul de ceai negru, angrenate in special pentru stimularea activitatii cerebrale, prevenirea afectiunilor cardiovasculare, avand un rol important si in prevenirea procesului de imbatranire, in preventia si tratarea artritei si a osteoporozei, in reglarea nivelului de colesterol si in preventia si tratarea diabetului.

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.