Fulgi de orz

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=f1ea61b6c&redirect_to=https%253A//www.roadelepamantului.ro/

Fulgii de orz reprezinta unul dintre cele mai complexe alimente deoarece contin carbohidrati cu absorbtie lenta din fibre, proteine, substante minerale si vitamine.

Familiarizarea cu fulgii de orz

Fulgii de orz sunt cereale integrale fara gluten si o sursa excelenta de vitamine, minerale, fibre si antioxidanti importanti, cu numeroase beneficii pentru sanatate. Acestia ajuta la pierderea in greutate, scaderea nivelului de zahar din sange si la reducerea riscului aparitiei de boli de inima.

Atunci cand sunt combinati cu o dieta cu continut scazut de grasimi, fulgii de orz, prin continutul ridicat de antioxidanti, inhiba sinteza colesterolului “rau” (LDL-Colesterol) si ii reduc nivelul din sange. Acest fapt joaca un rol important in diminuarea ricului cardio-vascular.

Continutul de fibre din fulgii de orz poate ajuta, de asemenea, sistemul digestiv, prin reglarea tranzitul intestinal si curatarea tubului digestiv. Fulgii de orz sunt un carbohidrat complex, plin de apa, care este absorbit si digerat lent de catre organism, ceea ce inseamna ca vor asigura mai mult timp o stare de satietate. Acestia sustin cresterea numarul de calorii care sunt arse in fiecare zi, si va mentine corpul in forma, reducand insa potentialul de pierdere al masei musculare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: