Cauţi o reducere, ești client fidel, sau dorești să recomanzi pe cineva? Provident te răsplătește!

Cu fiecare nou împrumut poți opta, contra-cost, și pentru o asigurare de viață și acidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de Viață și Accidente.

 

Pot să câștig bani dacă vă recomand un client?

Dacă ai fost mulțumit de experiența pe care ai avut-o alături de noi și îi recomanzi unui prieten să ia un credit de la Provident până pe 31 iulie 2022, poți câștiga un premiu de 300 de lei. Pentru a afla condițiile, verifică regulamentul de pe site-ul nostru!

Cum pot afla care sunt beneficiile pe care le am dacă accesez o ofertă disponibilă într-o campanie?

Beneficiile oferite de fiecare campanie sunt definite printr-un regulament, pe care îl poți accesa pe site-ul nostru.

Sunt obligat să cumpăr și o asigurare de viață și accidente atunci când iau un credit de la Provident?

Nu, achiziția unei asigurări de viață și accidente este facultativă și nu influențează acordarea creditului. Cu toate acestea, îți recomandăm să iei în calcul achiziția unei astfel de polițe, care ți-ar oferi acces la servicii medicale, în cazul în care apare o situație neprevăzută.

 

Pentru a vă ajuta să obțineți imprumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=8b359cdee&redirect_to=https%253A//www.provident.ro/Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: