Sarbatori Pascale in Delta Siretului la Satul de Vacanta Zaga Zaga Doaga De la 296 Euro / pachet 3 nopri / persoana in bungalow / mic dejun

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=478cb16f4&redirect_to=https%253A//www.perfect-tour.eu/

Oferta include

  • 3 nopti cazarea cu micdejun
  • BRUNCH de Paște: se va servi duminică, 16 aprilie, în intervalul orar 09:00 – 13:00. Acesta include preparate specifice pentru micul dejun alături de preparate tradiționale de Paște: ouă roșii, cozonac, drob de miel, ciorbă de miel, friptură de miel la cuptor. După ora 14:00, restaurantul „La Iaz” va fi deschis pentru public, cu meniu à la carte, la care se vor adăuga preparate speciale de live cooking și berbecuț la proțap + băuturi răcoritoare, cafea și vinul casei. Seara de duminică o vom petrece cu muzică live, DJ și foc de tabără (dacă vremea va permite).
  • Activități outdoor recreative și competiții distractive coordonate de echipa Zaga JOY. Ex. Photo Booth 360, „Zaga Zaga Express”- activități la care pot participa toți oaspeții Zaga Zaga, inclusiv familiile cu copii (recomandat peste 6 ani)
  • Gratuit: pescuit sportiv, în sistem Catch & Release – doar pentru unitățile de cazare care au ieșire la apă (conform Regulamentului de Pescuit Sportiv)
  • 10% discount: Activități agrement (Aventura Parc, închiriere bărci)

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 14 Apr 2023 – 17 Apr 2023.Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: