Heli Dining in Bucuresti – Cina la un Conac Boieresc si limuzina 9979.00 Ron

Fine Dining la palat si limuzina

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=f936b1b54&redirect_to=https%253A//activitati-cadou.ro

Bucura-te de o experienta unica alaturi de persoana speciala din viata ta. Va veti crea amintiri extraordinare si, de ce nu, poti profita de ocazie pentru a lansa ”marea intrebare”.

O limuzina luxoasa va preia dintr-o locatie aleasa de voi de pe raza Municipiului Bucuresti. In drum spre heliport, aveti ocazia sa admirati strazile Micului Paris dintr-o perspectiva unica.

Pilotul nostru va preia de la heliportul situat in apropierea capitalei. Veti avea parte de un zbor inedit cu elicopterul. Admirati peisaje de vis in drum spre restaurantul unde veti ateriza pentru experienta gourmet.

Veti avea parte de o cina romantica intr-un cadru spectaculos. Restaurantul este amplasat intr-un fost conac boieresc, restaurat cu atentie pentru a-i oferi o personalitate aparte. Petreceti clipe de neuitat departe de agitatia cotidiana. Savurati bucate alese si delectati-va cu cele mai bune vinuri.

La final, elicopterul va transfera inapoi la heliport. Aici, soferul nostru va asteapta si va invita in limuzina pentru a va transfera inapoi in locatia de unde ati fost preluati la inceputul experientei.Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: