Pranz Regal la Castelul Bran si limuzina

 Pranz Regal la Castelul Bran si limuzina

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=0c7fb49bf&unique=f936b1b54&redirect_to=https%253A//activitati-cadou.ro

Savurati un meniu rafinat in Sufrageria Regala din Castelul Bran

Aceasta este o experienta unica, creata pentru tine si persoana speciala din viata ta. Pranzul Regal la Castelul Bran este un privilegiu de care putini oameni au prilejul sa se bucure. Cladirea istorica va ofera o atmosfera feerica, perfecta pentru “lansarea” unei cereri in casatorie pe care partenera ta o va pastra mereu in memorie.

Veniti si bucurati-va de istoria, mitul, intriga si magia acestui loc special, intr-un cadru unic, unde atmosfera regala este completata de un pranz rafinat, organizat in Sufrageria Regala a Castelului Bran, locul in care Regina Maria si Regele Ferdinand obisnuiau sa ia masa.

O limuzina luxoasa va preia de la adresa indicata de dumneavoastra si va conduce la Castelul Bran. Va rugam sa luati in considerare faptul ca se pot aplica taxe aditionale daca limuzina trebuie sa va preia din alta locatie decat din Brasov.

Daca vizitezi aceasta pagina de pe un mobil te rugam sa vizualiezi varianta Desktop pentru a vedea detaliile activitatii si calendarul (Switch to desktop version).Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: